Namény mozi – Premierfilmek júniusban is a Bereg szívében, Vásárosnaményban

40 eve varos vasarosnameny

vasarossnamenyi mozi

Vásárosnamény – Újabb premierfilmek érkeznek a Bereg szívébe, Vásárosnaményban, ahol ismét 3D élmény vár ránk júniusban is. Az önfeledt szórakozás helyszínéül ismét a Balázs József Városi Könyvtár és Művelődési Központ nagyterme szolgál majd, ahol a Szabolcs Cinema ismét premier filmeket szállít a városba.

Toy Story 4

amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 89 perc, 2019
Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül

/Men in Black International/

amerikai akció-vígjáték, sci-fi, 115 perc, 2019

K ügynök és J ügynök nyugdíjba ment. Vagy más okokból nem dolgoznak már az ügynökségnél – erre sajnos senki sem emlékszik. Szerencsére mindig van utánpótlás: H ügynök (Chris Hesmworth) és M ügynök (Tessa Thompson) szintén arra vállalkoztak, hogy felkutassák a Földre áltestben beszivárgó, és talán ártó szándékkal itt ragadó űrből jött idegeneket. Akit pedig felkutatnak, azt leleplezik: nincs olyan csáp, csőr, szarv, olló vagy egyéb végtag, nincs olyan zselés, kitinpáncélos, tömör vagy légnemű test, amely elrettenheti őket a munkájuktól, és különleges eszközeik bevetésétől…

Az immár legendás Sötét zsaruk-filmek korábbi részei több mint 1,5 milliárd dollár bevételt hoztak. A megfiatalodó új rész a régi alkotók, Barry Sonnenfeld és Steven Spielberg producersége mellett születik újjá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!