Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Tarpa, Vezér cikkek

Tetten értek egy vásárosnaményi étterembe besurranó tarpai férfit


rendőrség 12

Illusztráció

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást R. András 26 éves tarpai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. július 5-én a hajnali órákban bemászott egy vásárosnaményi étterem udvarára, és a nyitott ajtón keresztül bement az épületbe. Az irodahelyiségben lopási szándékkal kutatást végzett, majd az asztalon lévő készpénzt tartalmazó tasakokat előkészítette, hogy magával vigye. Közben kibontott az irodában egy márkás italt is, de mivel nem tetszett neki az illata, nem ivott bele. Távozásakor az épület bejárati ajtaja előtt tetten érték a rendőrök, akik a férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. R. András az eljárás során beismerő vallomást tett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük