Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Telekomosok figyelem: fontos dologra hívja fel a figyelmet a szolgáltató


A Magyar Telekom minden évben készül valamilyen karácsonyi akcióval, így az idei sem marad el.

Fotó: nuus.hu

HWSW számolt be arról, hogy mától, vagyis november 15-től elérhetők a Magyar Telekom időszakos, karácsonyi akciói, melyeket egészen 2023. január 2-ig vehetnek majd igénybe az ügyfelek, s több ajándék közül is válogathatnak.

Az ajándékok között szerepel a korlátlan mobilnet és a korlátlan mobil percek is, melyek 10 napra vehetők igénybe, ám fontos megjegyezni, hogy a kettő közül csak az egyiket lehet aktiválni, valamint a korlátlan perces opció csak azon ügyfelek számára elérhető, akik nem okostelefonnal veszik igénybe a szolgáltatást.

E két akció elérhető mind a havidíjas, mind pedig a dominós ügyfelek számára. A kedvezmények között szerepel még egy hónapnyi korlátlan HBO Max előfizetés is, mely 30 napig elérhető azon ügyfelek számára, akik korlátlan mobilos adatcsomaggal rendelkeznek, s még nincs HBO Max előfizetésük.

Ennek okán azok az ügyfelek, akik már rendelkeznek HBO Max előfizetéssel, nem hosszabbíthatják meg ily módon meglévő előfizetésüket. Az ügyfelek a karácsonyi akciókat legegyszerűbb módon a Telekom alkalmazásában aktiválhatják.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük