Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi sziréna, Fehérgyarmat, Felső-Szabolcs hírei, Felső-Szabolcsi sziréna, Határrendészeti hírek, Katasztrófavédelmi hírek, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Országos sziréna, Regionális hírek, Rétköz hírei, Rétközi sziréna, Szabolcs hírei, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Szabolcsi sziréna, Szatmár hírei, Szatmári szíréna

Társasházak napja – megyei konzultációs napok a társasházak képviselői, lakóközösségek tagjai számára


A katasztrófavédelem egész évben ellenőrzi a társasházak biztonságát. November 5. és 7. között, mindhárom nap 9 órától 12 óráig nyílt napot tartanak a megye összes katasztrófavédelmi kirendeltségén.

Minden érdeklődő, minden társasházban élő, éppen oda költöző lakástulajdonos, bérlő, vagy közös képviselő, lakásszövetkezeti tag számára lehetőséget biztosítanak, hogy menjenek el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság bármelyik megyei kirendeltségére, és tegyék fel a tűzvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket a szakembereknek.

Ha valaki nem tudja, hogy a társasházban hova szabad vagyonvédelmi rácsot felszerelni, hol lehet kerékpárt tárolni, hova lehet kitenni a szemetest, vagy éppen a virágot, az most a három nyílt nap valamelyikén megkérdezheti, és választ kaphat minden kérdésére.

A megyei katasztrófavédelmi kirendeltségek címei:

  • Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség; Fehérgyarmat Kölcsey u. 27.
  • Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség; Kisvárda Mátyás király u. 109.
  • Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség; Mátészalka Alkotmány u. 1.
  • Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség; Nyíregyháza Erdősor 5.