Szülők estje Gergelyiugornyán – Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák a Bereg szívében

40 eve varos vasarosnameny

szulok estje a gergelyiufgornyai petofi sandor tagintezmenybenVásárosnamény-Gergelyiugornya – A gergelyiugornyai Petőfi Sándor Tagintézményben minden évben büszke szülők és rokonok hada gyűlik össze, hogy megcsodálhassák az iskola tanárai által betanított, a diákok által előadott impozáns műsorok egész sorát. Az est ismét tartalmas és színes fellépések sorát vonultatta fel, ahol egyebek mellett  pom-pom előadás tánc, ének és színi előadás is helyet kapott. A szivárvány színeiben pompázó jelmezekben és ruhákban szerepelő gyermekek minden előadását, hatalmas tapsvihar követett. Az est folyamán a felső tagozatos tanulók műsorai mellett az iskola művészeti csoportjai is színre léptek.

A műsorokat megelőzően Turi Orsolya, nyolcadik osztályos tanuló köszöntötte a jelenlévőket. Az est első fellépője az intézmény hetedik osztályos tanulói voltak, akik Sárközi karikázót adtak elő, felkészítőjük Tihor Krisztián volt.

Másodikként az ötödik osztályosok színi előadása következett, akik a népszerű Légy Jó mindhalálig című darabot idézték fel a közönség számára, az előadást Fejes Attiláné tanított be a gyermekeknek.

Harmadik produkcióként az iskola legkisebbjei álltak a színpadra, mazsorett bemutatójukat szintén osztatlan siker övezett. A produkciót Garamvölgyi-Kiss Bernadett tanított be a gyerekek számára.

A negyedik műsorszám ismét autentikus hangulatban telt, hiszen az ötödik és hatodik osztályos diákok, Szatmári tánccal készültek erre az estére.

Az ötödik műsorszám ismét egy pörgős, mesterien megkomponált mazsorett előadás volt, ahol a hetedik évfolyamosok kápráztatták el a büszke szülőket.

Hatodik produkcióként a harmadik és negyedik osztályos tanulók léptek a színpadra, akik hagyományőrzés jegyében Moldvai táncot adtak elő.

A hetedik produkcióban a hatodik osztályosok léptek a világot jelentő deszkákra, akik mazsorett bemutatóval szórakoztatták a közönséget.

A nyolcadik produkció során, egy igazán különleges, táncos produkció vette kezdetét, ahol a hetedik osztályosok ,,Utazás a világ körül címmel,, adtak elő interaktív műsort.

.A kilencedik produkció során a második és harmadik osztályosok előadásában, egy káprázatos pom-pom előadást láthatott a publikum.

A tizedik produktumban, a hetedik osztályos lányok egyéni produkciója színezte az estét.

A tizenegyedik előadás során újra egy mazsorett előadás színezte az est programját, ezúttal a harmadik és negyedik évfolyam tálalásában.

A folytatásban a Szülők estjének egyik leglátványosabb fellépése, a keringő következett, melyet a szülőkkel való közös tánc zárt.

Az utolsó előtti műsorszám, immár megszokott módon az intézmény énekkarának produkciója volt.

Az utolsó műsorszám az est folyamán fellépő diákok összességéből álló csoport volt, akik közös dalukkal búcsúztatták a rendezvényen megjelent büszke szülőket és rokonokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?