Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Szatírt fogtak Szabolcsban: lány kollégisták előtt végzett önkielégítést, elfogták a rendőrök


Két férfi elfogásáról is beszámolt a rendőrség, mind a ketten egy iskola mellett végeztek önkielégítést.

Képünk illusztráció

Először egy 33 éves pécsi férfit fogtak el, aki az iskola melletti lakás ablakából meztelenül mutogatta magát, és közben önkielégítést végzett. Ezt az utcáról az iskola tanulói látták, ellene az igazgató tett feljelentést a rendőrségen – számolt be róla a rendőrség.

A rendőrök a 33 éves férfit a lakásában elfogták, előállították, és szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. F. Lehel a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Nem sokkal később pedig egy 44 éves nyíregyházi férfi elfogásáról számoltak be a hatóságok.

A rendőrségre az egyik nyíregyházi lánykollégium nevelője tett bejelentést, mivel az intézmény lakói jelezték neki, hogy egy ismeretlen férfi lámpával bevilágított az ablakukon, majd amikor kinéztek, azt látták, hogy önkielégítésbe kezdett.

A bejelentést követően a járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, majd öt perccel később a kollégium közelében elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A bicskei férfit előállították, szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásának elrendelését is.

Kiderült, hogy a 44 éves gyanúsított már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményt Nyíregyházán, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága szexuális bűncselekmény elkövetése miatt rendelte el a körözését.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük