Senki sem jelentkezett a beregsurányi óvoda felújítására

40 eve varos vasarosnameny
(Fotó: Google)

Egyetlen ajánlat sem érkezett az óvoda felújítására és a bölcsőde építésére, így eredménytelennek nyilvánították a közbeszerzési eljárást – derül ki a szeptember 17-i Közbeszerzési Értesítőből.

Az Árpád utca 73. szám alatti intézményben a tervek szerint a 25 férőhelyen óvodai csoport mellett egy 7 fős mini bölcsőde működne. A meglévő két cosportos óvodai funkciót ellátó csoportszoba egyikéből gyermekszobát alakítanának ki. A bővítés során kiszolgáló helyiségeket, irodahelyiségeket, teakonyhát, raktárat, illetve melegítőkonyhát is kialakítanának. 

A felújítás során a meglévő épületrész homlokzatát szigetelnék, a tornaszobát újra burkolnák, új nyílászárókat helyeznének be, kicserélnék a kazánt, akadálymentesítenének és játszóteret is kialakítanának.
 
/szabolcsihir.hu/
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!