Közzétette - Kategória - Kisvárda, Regionális hírek, Rétköz hírei, Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei

Segítsen , hogy egy kisvárdai fiatal édesanya meggyógyulhasson!

Kedves Ismerőseim!
Hatalmas segítséget szeretnék most kérni tőletek. Nagyon nagy szükség van most az összefogásra, hogy egy kisvárdai fiatal 43 éves édesanya meggyógyulhasson. A pénzhiány nem állhat a gyógyulás útjába!

🙏 Bizonyára sokan ismeritek Rózsa Anikót. A véletlen hozott össze minket, amikor kertszomszédok lettünk. Egy végtelenül segítőkész embert ismertem meg személyében. Két csodás lány édesanyja, akiket egyedül nevel. Nagyobbik lánya a Debreceni Egyetem kihelyezett nyíregyházi védőnői szakán volt most másodikos. A kisebbik lánya szeptemberben kezdi a középiskolát. Anikó sokáig dolgozott a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház intenzív osztályán, majd a körzetben ápolónőként. Ezután a dögei Ifjúsági Ház vezetője volt. Mivel lételeme a segítségnyújtás, 2018-tól a Magyar Vöröskereszt Kisvárdai Területi Szervezetének a vezetője. Eddig mindenkinek segített, akinek csak tudott véradásszervezéssel is. Sajnos az élet úgy hozta, hogy most neki van nagyon nagy szüksége a segítségünkre.

🙏 2019. novemberben, derült égből villámcsapásként érte a daganatos betegségének kimutatása. December 6-án életmentő műtéte volt Kisvárdán, azóta kemoterápiás kezelést kap. A kemoterápia kiegészítője egy hyperthermiás kezelés, ami Budapesten van ugyan, de csak magánkórházban érhető el. A TB nem támogatja. Ez a kezelés nagyon költséges, de Anikó jelen állapotát nézve, nagyon hasznos lehet a felépülésében. Kimondottan az ő számára ajánlatos vitaminokra, gyógykészítményekre is szüksége van, amit egy specialista össze is állított neki. Ezek a készítmények sajnos nagyon költségesek havonta és ráadásul napi szinten kell szednie. Nyolc hónap alatt több millió forintot (minden megtakarításukat) áldozott már a családja Anikó gyógyulására, mivel most csak ez a legfontosabb cél! 🙏

A több százezer forint, havi kiadást már lehetetlenség továbbra is kigazdálkodnia a családnak, bármennyire is ezt szeretnék. Amikor megtudtam, hogy beteg lett, egyszerűen annyira mélyen érintett, hogy elhatároztam minden szükséges segítséget meg kell adnunk neki, hogy itt tudjon maradni a családjával. Ehhez azonban mi szomszédok, és a családja kevesek vagyunk, de a ti segítségetekkel, ha összefogunk, csodákra lennénk képesek! Anikó erős nő! Elfogadta a segítségnyújtásunkat. Tudom, hogy nem fogja feladni és meggyógyul! Kérlek benneteket, hogy ha tudtok, segítsetek! Az alábbi bankszámlaszámra kérnénk utalni a felajánlott összegeket, amit Anikó a gyógykezelésére fog felhasználni. Bízom bennetek és abban is, hogy aki teheti, támogatni fogja ezt a kezdeményezést. Kisvárda és környéke! Kedves Ismerőseim ismerősei! Fogjunk össze, hogy a csoda megvalósulhasson itt Kisvárdán is! 🙏🙏🙏🙏
Az alábbi (Anikó bankszámlaszáma) bankszámlaszámra tudtok utalni: 🙏🙏11773449-02815903🙏🙏
Természetesen amint lehetséges, további tájékoztatást fogok adni a kezelésekről, Anikó állapotáról.
Addig is kérlek benneteket, hogy segítsetek nekünk, hogy Anikó a családjával maradhasson még sokáig!!!!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Kérlek benneteket, osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson a segítségkérésünk, mert most a legfontosabb célunk, hogy Anikó meggyógyuljon!!!!

Forrás: Facebook.com