Közzétette - Kategória - Határrendészeti hírek, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei, Szatmár hírei, Szatmári határrendészeti krónika, Szatmári szíréna, Vámosoroszi

11 millió forintot érő csempészett cigaretta fogás a fehérgyarmati rendőröktől


A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Kölcsei Rendőrőrsének munkatársai a délelőtti órákban a Vámosoroszi és Mánd települések közötti útszakaszon akartak ellenőrzés alá vonni egy Audi típusú személygépkocsit, és annak vezetőjét. A járművezető a rendőrök megállásra utasító jelzését figyelmen kívül hagyta, és továbbhajtott Mánd település irányába. A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal követték a járművet, amely Nagyszekeresen – feltehetően eltúlzott sebessége miatt – lesodródott az úttestről, és az út melletti patakmederbe hajtott. A járművezető kiugrott a gépkocsiból és futásnak eredt, megpróbált elmenekülni, de az egyenruhások elfogták.

A 27 éves kispaládi férfi gépkocsijában a rendőröktaláltak, amelynek értéke meghaladja a tizenegymillió forintot. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és a csempészett dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Forrás: KISZó