Közzétette - Kategória - Baleset és bűnügyi hírek Vásárosnamény, Beregi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Segédmotorost gázolt el egy autó Vásárosnaményban


Illusztráció

Illusztráció

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 31 éves mátészalkai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. április 12-én Vásárosnamény belterületén úgy kanyarodott be az általa vezetett személygépkocsival egy kereszteződésbe, hogy nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy vele szemben szabályosan közlekedő segédmotoros kerékpárral közlekedő 16 éves fiúnak, akit elütött.

A baleset következében a fiú súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a személygépkocsit vezető 31 éves férfit 2019. május 29-én gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte a felelősségét a baleset bekövetkezéséért. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság