Néhány órán belül elfogták a Lónyán fosztogató tiszakerecsenyi tolvajt

40 eve varos vasarosnameny
Illusztráció

Illusztráció

Lónya – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 27 éves tiszakerecsenyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. június 4-én Lónya belterületén egy lezáratlanul hagyott gépkocsiból eltulajdonított egy válltáskát, a benne lévő pénztárcával, készpénzzel és iratokkal együtt. A rendőrök a bejelentést követő széleskörű adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül azonosították és elfogták a feltételezett tettest. A rendőrkapitányságon a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A rendőrök az eljárás során az eltulajdonított értékek nagy részét az elkövetés helyszínéhez közeli lónyai híd alatt elrejtve megtalálták és lefoglalták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!