Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Lónya, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Tiszakerecseny, Vezér cikkek

Néhány órán belül elfogták a Lónyán fosztogató tiszakerecsenyi tolvajt


Illusztráció

Illusztráció

Lónya – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 27 éves tiszakerecsenyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. június 4-én Lónya belterületén egy lezáratlanul hagyott gépkocsiból eltulajdonított egy válltáskát, a benne lévő pénztárcával, készpénzzel és iratokkal együtt. A rendőrök a bejelentést követő széleskörű adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül azonosították és elfogták a feltételezett tettest. A rendőrkapitányságon a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A rendőrök az eljárás során az eltulajdonított értékek nagy részét az elkövetés helyszínéhez közeli lónyai híd alatt elrejtve megtalálták és lefoglalták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság