Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Felnőtt, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Schmidt Peti mesterhármas: magabiztos vásárosnaményi továbbjutás a Magyar Kupában


fehergyarmat sc - vasarosnameny se magyar kupa selejtezoFehérgyarmat, Vásárosnamény – Megkezdte idei őszi szereplésért a Vásárosnamény SE felnőtt labdarúgó csapata, akik első mérkőzésüket a Magyar Kupa megyei selejtezőjében játszották vasárnap. A beregi alakulat igazi szomszédvári rangadó várta, hiszen a jó erőkből álló Fehérgyarmat SC csapatához látogatott vendégkátékra. A mérkőzést a Beregiek kezdték jobban, akik már az első félidő első harmadában eldönthették volna a mérkőzést, azonban ziccereiket sikertelenül abszolválták. A folytatásban a játékot végig irányító Naményiak megszerezték az áhított vezetést, melynek eredményeképpen egy gólos előny tudatában vonulhattak az öltözőbe. A második játékrész menetét is a vendégek alakították, melynek eredményeképpen kétszer is beköszöntek a hazaiak kapujába. A Schmidt Péter mesterhármasával végül magabiztos sikert arató Vásárosnaményiak, így augusztus 21.-én Újfehértón folytathatják kupaküzdelmeiket.

A mérkőzés összefoglalója:

Edzői nyilatkozatok:
Siti Ferenc: – Sok sikert kívánunk a Vásárosnaménynak a kupasorozatban!

Dudás Zoltán: – Annak ellenére, hogy három nullra gyoztünk, sok hibával játszottunk. Nem marasztalom el a fiúkat, mert a cél a továbbjutás volt, amit teljesítettek, Petinek pedig gratulálok a mesterhármashoz!

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”135″]

A mérkőzés statisztikája:Fehergyarmat SC - Vasarosnameny SE magyar kupa (1)Fehergyarmat SC - Vasarosnameny SE magyar kupa (2)

A forduló további eredményei:Fehergyarmat SC - Vasarosnameny SE magyar kupa (3)