Közzétette - Kategória - Baleset és bűnügyi hírek Vásárosnamény, Beregi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Rongáló biciklist keresnek a vásárosnaményi rendőrök


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy eddig ismeretlen személy május 30-án 14.38-kor az általa hajtott, fehér színű kerékpárral közlekedett Vásárosnamény, Ilki úton a Kossuth út irányából. Haladása során az Ilki úti vasúti átjáróba a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott, melynek során a záródó sorompó rúdját letörte, majd a kerékpárjával felborult. Az ismeretlen elkövető a cselekmény elkövetése után tovább közlekedett Ilk irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen kerékpárosnak, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek. Külön várják a rendőrkapitányságon annak a fehér színű személygépkocsival közlekedő járművezetőnek a jelentkezését, aki a balesetnek szemtanúja volt. Jelentkezni lehet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán személyesen (4800 Vásárosnamény, Kossuth u. 7-11.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.