Közzétette - Kategória - Beregi határrendészeti hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Rendőrkézen: elkapták a vásárosnaményi sorozatbetörőt a beregi rendőrök


Illusztráció

Illusztráció

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, aki megkísérelt betörni egy vásárosnaményi Nemzeti Dohányboltba 2018. október 3-án éjjel.

Az elkövető az üzletbe nem jutott be, így lopási kár nem keletkezett. A rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és az elvégzett nyomozási cselekmények adataiból megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Tamás 25 éves helyi lakos.

Több hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekmény elkövetéséről is érkezett bejelentés a rendőrségre, amelyek október 3-án hajnalban, illetve 6-án történtek Vásárosnaményban. A nyomozás adatai alapján R. Tamás gyanúsítható megalapozottan azzal is, hogy megkísérelt betörni egy vásárosnaményi presszóba, betört egy olcsvai italboltba, táskát lopott el egy idős asszonytól, kerékpárt tulajdonított el egy ingatlan udvaráról.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított üzletszerűen követett el vagyon elleni bűncselekményeket főként Vásárosnaményban. Gyanúsítotti kihallgatása alatt nyolc lopás, illetve lopás kísérlet elkövetésével összefüggésben tett beismerő vallomást 2018. december 19-én. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a büntetőeljárást a gyanúsított letartóztatása mellett folytatja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük