Közzétette - Kategória - Barabás, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Beregsurányban három, Barabásban két órát kell várakozni a határátlépésre


Illusztráció

Illusztráció

Beregsurány, Barabás – Megnövekedett a várakozási idő az ukrán viszonylatú közúti határátkelőhelyek kilépő oldalán a személyforgalomban. Az utazóknak két, de esetenként akár három órát is kell várakozniuk.

A várakozási idő 2018. december 22-én reggelre a beregsurányi közúti határátkelőhelyen a kilépő személyforgalomban elérte a három órát. A záhonyi és a barabási átkelőhelyeken két órát kell várakozniuk az utasoknak. Az ünnepek közeledtére tekintettel, a személyautóval utazóknak fel kell készülniük a hosszabb ideig tartó várakozásra. A rendőrség a határátkelőhelyeket teljes kapacitással, folyamatosan üzemelteti.

Elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével. Ellenőrizzék még indulás előtt, hogy úti okmányaik megvannak és érvényesek, valamint gépkocsijuk műszaki állapotát. Vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, meleg ruhaneműt.

Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük