Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Rendkívüli dolgot közölt a Miniszterelnökség, hétfőn életbe is lép


Mint köztudott, a téli időszakban több, kisebb forgalmú kormányablakban csökkentett nyitvatartással volt lehetőség az ügyintézésre, egyes helyszíneken pedig szünetelt az ügyfélfogadás, hiszen az ukrajna háború és a szankciók miatt bekövetkezett energiaválság a gázfelhasználás mérséklését tette szükségessé.

Azóta is ilyen csökkentett üzemmódban működtek Magyarország kormányablakai, azonban a Miniszterelnökség péntek reggel rendkívüli bejelentést tett, ami kétségkívül mindenkinek jó hír lehet minden magyar embernek. Közzétették, hogy az ország legtöbb kormányablaka ismét teljes nyitvatartással várja az ügyfeleket március 20-a, hétfőtől.

Ez azt jelenti, hogy a 31 kormányablak és okmányiroda hétfőtől ismét a hét minden napján nyitva tart, hét helyszínen pedig legkésőbb május elejéig visszaáll a korábbi ügyfélfogadási rend. Ez mindenképpen örömteli lehet a kistelepüléseken élőknek, hiszen így ismét a lakóhelyükhöz közel, a kormányablakbuszokban is intézhetik az okmányügyeket és az állami ügyeket.

Hogy milyen nyitvatartással lesznek nyitva a kormányablakok, és milyen menetrenddel fognak közlekedni a kormányablakbuszok, arról a www.kormanyablak.hu weboldalon olvashatunk bővebben.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük