Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Felnőtt, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Rangadó helyett beregi kiütés: elsöpörte baktalórántházi ellenfelét is a Vásárosnamény


Vásárosnamény – Folytatja látványos menetelését a Madalina György vezette beregi alakulat, a Vásárosnamény SE felnőtt csapata a megye egyben. A soros áldozat szerepét a Baktalórántháza VSE játszotta, de míg a Kemecse hétet kapott, ők megúszták öttel.

Kardos Z. – Géczi I., Illés P., Lyáh A. (Srjuba), Dascal (Szabó J.), Zán B. (Danku J.), Deskó D. (Berec G.), Fehér M., Bancsi G. (Filep R.), Schmidt P., Szabó R: ebben az összeállításban kezdte csapatunk a szerdai, negyedik fordulóból elhalasztott, most pedig pótlásra került mérkőzést. A remek szériában lévő Schmidt Péter már a 3. percben megszerezte a vezetést, ezután viszont hosszú gólcsend következett, míg Deskó Dávid egy jogos büntetőt követően, kettőre nem növelte a félidő vége előtt a Beregiek előnyét. A második félidőben aztán beindult a gólgyár. A termelést Deskó Dávid szemfüles gólja, Schmidt Péter szép találata, Szabó Roland csodagólja, valamint a csapat keretéhez nem rég csatlakozó Srjuba Vitalij folytatta. Csapatunk ezúttal gól nélkül, remek, szervezett játékkal hozta le a mérkőzést, kapott gól nélkül, ellenben négy nap alatt, két meccsen 12-öt lőtt lőve. Madalina György érkezése óta hibátlan teljesítménnyel, a kilencedik helyre tornázta fel magát a így a beregi csapat.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”141″]

Edzői értékelések:

Madalina György: – Álmomban sem gondoltam, volna, hogy négy nap leforgása alatt tizenkét gólt szerez a csapat, de szerencsére, így történt. Most kell visszafogottan ünnepelni, mert továbbra is a cél, hogy novemberre minél távolabb kerüljünk a kiesőzónától.

Kozma József: – Két egész percig tartott számunkra a mérkőzés. Gratulálok a Naménynak!

A mérkőzés statisztikája:

This image has an empty alt attribute; its file name is Vasarosnameny-SE-Baktaloranthaza-VSE-800x466.pngThis image has an empty alt attribute; its file name is Vasarosnameny-SE-Baktaloranthaza-VSE-2-800x549.png