Közzétette - Kategória - Bulvár

Rá sem ismersz Hegedűs D. Gézára


Bár idén lesz 63 éves a színész, és számtalan átalakuláson ment már keresztül az elmúlt évtizedekben, sokak szemei előtt még mindig az a szőke herceg, akinek egykor elkönyvelték Hegedűs D. Gézát.Rengeteg darabban szerepelt, több mint 40 éve tagja a Vígszínháznak, de a hangja is éppen olyan ismert, mint ő maga, hiszen Kurt Russellt, Robert Redfordot és Jeremy Ironst is ő szinkronizálta már.

A legtöbben azonban a szőke, jóképű sztárba szerettek bele, és nem a hangjába, annak idején. „Aranyszőke, hosszú haja volt, a Werther szenvedései című darabra külön meg is kértem, hogy növessze meg” – emlékszik vissza egyik legelső közös munkájukra a riportban Marton László, a Vígszínház főrendezője. Aki hosszú hajjal szerette meg, vagy épp szeretett bele, azt el kell keserítenünk: az RTL Klub XXI. század című műsorának holnapi adásának végére Hegedűs D. Gézát megszabadítják egyik védjegyétől.

Hegedűs D. Géza

Hegedűs D. Géza

„Szerencse, hogy nem látom magam kívülről. Egyébként nagyon remek hangulatban telik a forgatás Szász Jánossal. A Sóhajok hídja fekete-fehér film lesz, visszanézve az első képkockákat, a szerepem szempontjából jó döntés volt, hogy megváltunk a hajamtól” – többek között ez is kiderül majd a XXI. század kedd esti riportjából.

nlcafe.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük