Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, BeregiHirek.hu, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Szatmár hírei, Szatmári szíréna

Piacon dulakodott majd kést rántott


Piacon dulakodott majd kést rántott

Fotó: police.hu

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást O. János 32 éves nyírparasznyai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. október 23-án 12 óra 30 perc körüli időben egy tunyogmatolcsi piactéren erőszakkal próbálta meg elvenni egy 68 éves nő válltáskáját. A sértett ellenállt, végül támadója egy késsel levágta a táska pántját és a megszerzett értékekkel elmenekült a helyszínről.

Az idős asszony a dulakodás közben 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésben elrendelte O. János 32 éves nyírparasznyai lakos körözését. A rendőrök a férfit még aznap délután Tunyogmatolcs külterületén egy nádasban megbújva elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi részben beismerő vallomást tett. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük