Gergelyiugornyai SE - Ladany TC bajnoki labdarugo merkozes

Gergelyiugornya – Elkezdte tavaszi szezonját a Bereg szívének, Vásárosnaménynak másodosztályában szereplő együttese, a Gergelyiugornyai SE felnőtt csapata is. Az időjárás miatt későbbi időpontra halasztott 16. fordulót követően, a Megyei II. osztály Nyírerdő csoportjában szereplő alakulat, a jó erőkből álló Ladányi TC csapatát látta vendégül. A mérkőzést mintaszerűen kezdő hazaiak már az első félidő közepén két gólos előnyt szereztek, melynek eredményét egy büntetőrúgást követően sikerült kozmetikáznia a vendég együttesnek. A folytatásban kiegyenlített, ámbár izgalmas játék folyt a pályán, ahol végül a korábban emberelőnybe került vendégek, a hosszabbítás 93. percében tudtak egyenlíteni. A Beregiek így egy ponttal nyitották a szezont. A csapat mezőny- és támadójátékát figyelembe véve, így biztató előjelekkel indulnak a tavaszi szezon további folytatásának.

Ön szerint ki volt a Gergelyiugornya SE legjobbja a Ladány TC elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...
Gergelyiugornyai SE - Ladány TC bajnoki labdarugo merkozes (1)Gergelyiugornyai SE - Ladány TC bajnoki labdarugo merkozes (6)Gergelyiugornyai SE - Ladány TC bajnoki labdarugo merkozes (5)Gergelyiugornyai SE - Ladány TC bajnoki labdarugo merkozes (4)Gergelyiugornyai SE - Ladány TC bajnoki labdarugo merkozes (3)Gergelyiugornyai SE - Ladány TC bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?