Parádés meccsen nyerték a Tarpaiak, a Vásárosnamény elleni derbit

This image has an empty alt attribute; its file name is Tarpa-SC-Austria-Juice-Vasarosnameny-SE.jpgVásárosnamény – Az őszi szezon egyik legjobban várt beregi rangadójára került sor a hétvégén, ahol Vásárosnamény labdarúgó csapata, Tarpára látogatott vendégjátékra. A mérkőzést ugyan közel tucatnyi lap, így három piros is tarkította, mégis parádés mérkőzésen, sportszerű, közönségszórakoztató játék uralta a találkozót. A küzdelmes és számos szép helyzetet kidolgozó csapatok derbijét, a végjátékban Rozman Sándor gólja döntötte el, így megérdemelten otthon tartva a három pontot.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Szavazzon! Ön szerint ki volt a mérkőzés legjobbja?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Edzői nyilatkozatok:

Márton István: – Igaz, hogy egy kis késéssel, de szerintem azért ennek is örül: boldog születésnapot, Szabi bácsi!

Madalina György: – Jobban elviselhető lenne, ha négy-öt góllal kikapunk, miközben lefutballoznak minket a pályáról. A második félidőben a Jóisten fogta a hazaiak kezét, gólokat kellett volna rúgnunk, de mivel a helyzetek kimaradtak, a mérkőzés végén a hazaiak megbüntettek bennünket. Megjegyzem, ez egy sportszerű meccs volt, a tanulság: nem kell a nézői bekiabálásokra osztogatni a sárgát, mert ezekből ilyen kiállítások születnek.

A mérkőzés statisztikája:

A forduló további eredményei:
A bajnokság állása:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!