Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Pápai Jocival és a Kowalsky meg a Vega zenekarral ünnepel idén a Zoárd-napi Sokadalom

Zoard-napi sokadalom 2019

Vásárosnamény – Az idén jubileumát ünneplő beregi főváros, 40 éves várossá avatásának okán, számos színes programmal kedveskedik a városlakóknak és az ide érkezőknek. A születésnapi rendezvénysorozat egyik, ha nem a legkiemeltebb rendezvénye, a több országos elismerést is bezsebelő Zoárd-napi Sokadalom. A rendezvény idén új időpontban, több helyszínen kerül megrendezésre, melynek részleteiről első ízben tanácskoztak az érintettek – tájékoztatta szerkesztőségünket Filep Sándor polgármester.

A polgármester elsőként tudatta, hogy a rendezvény idén újra három napos lesz, mely június 14. – 16. között kerül majd megrendezésre, az évek óta megszokott helyszínen. Megköszönte továbbá Liptákné Juhász Anikónak, a Tourinform iroda vezetőjének és kolléganőinek, hogy idén is kézbe vette és áldozatos munkájával megtervezte a programot. Kiemelte továbbá, hogy ismét egy tartalmas, színes három nap elé néz majd a rendezvény. A polgármester emellett, a teljesség igénye nélkül elárulta, hogy a rendezvény kiemelt fellépői idén a Kowalsky meg a Vega zenekar, Pápai Joci, a vásárosnaményi származású Szerényi Lászlóval felálló, Szabolcs Megye Lordjai és a Miladyk és Sasvári Sándor lesznek. A rendezvényen ismét szerepet kap a sport, a kultúra, és a gasztronómia is. Kitért tobbá arra, is, hogy a Zoárd-napi Sokadalom mellett számos más, nívós rendezvény is színesíti ezen hónapot, mint Sárkányhajó Roadshow, autós-motoros találkozó, Múzeumok éjszakája és kórustalálkozó is.

Kihangsúlyozta továbbá azt is, hogy ezen tartalmas program, csak tartalmas előkészítést követően, jó emberek és nagyon komoly szakmai hozzáállás mellett valósulhat meg. Végezetül kiemelte, hogy ezen áldozatos munka a városlakókért, Vásárosnaményért, a Bereg szívéért és valamennyi idelátogató beregi emberért zajlik évről évre, hónapról hónapra.

Vélemény, hozzászólás?