Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Óvodától búcsúztak, iskolába indulnak – A vásárosnaményi ovi nagycsoportosai ballagtak


Bizony a beregi óvodások is felnőnek egyszer, és akármennyire is jól érezték magukat a dalos játékos, mesés, mosolygós ovódai életben, eljön a pillanat, amikor szülők és gyermekek is rádöbbennek: Már 6 évesek lettek, és ősztől az iskola következik. A ballagási szokások szerint ilyenkor minden vásárosnaményi intézményben, így az óvodában is elbúcsúznak társaiktól, az intézménytől, az ovónőktől és az óvoda dolgozóitól.

Ezen a különleges, szép napsütéses nyári napon tartották meg a vásárosnaményi Hétszínvárág Óvodában is, a Napsugár és Boglárka csoport nagycsoportosainak ballagását. A büszke szülők és rokonok, valamint a csinosan, ünnepi ruhába felöltözött gyerekek az óvoda udvarán gyülekeztek, várva azt a különleges alkalmat, mely során bemutathatják, a hónapokon át tanult dalok, versek és mondókákból álló műsorukat.

Az ünnepség kezdetén az intézmény vezetőjének, Vezséné Oszlár Ildikónak a búcsúbeszédét hallgathatták meg a jelenlévők, melyet a város polgármesterének, Filep Sándornak a köszöntője követett. A két csoport bevonulását követően, vidám énekszóval és műsorral búcsúztak a nagycsoportosok az óvodától, az intézmény munkatársaitól..

A ballagási műsort itt tekintheti meg: