Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi sziréna, Nyírmada, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Nyírmadai betörésekkel gyanúsítják


nyirmadai betoresekkel gyanusitjak

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást S. Dániel 19 éves nyírmadai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. augusztus 27-én egy nyírmadai orvosi rendelőbe a nyitott ablakon keresztül bemászott, ahonnan injekciókat, gyógyszert, készpénzt, telefont és egy adathordozót tulajdonított el. Másnap a férfi szintén az ablakon keresztül bejutva a nyírmadai posta épületéből egy ötszáz forintos bankjegyet lopott el. A rendőrök a feltételezett tettest két nappal később, 2018. augusztus 30-án Nyírmada belterületén elfogták, és előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. S. Dániel gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. A rendőrök az eljárás során az eltulajdonított értékek nagy részét megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosaiknak. A büntetőeljárás alatt a gyanúsított szabadlábon védekezhetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük