40 eve varos vasarosnameny

9-dolog-amit-soha-ne-posztoljon-a-facebookon

A Facebook döntése értelmében, ha egy oldalt vagy csoportot a szabályok megsértése miatt törölnek, az intézkedést kiterjeszthetik azokra az oldalakra is, amelyeket ugyanazok a személyek kezelnek, vagy nagyon hasonló néven futnak, mint az eltávolított oldal – írja a Computerworld.

A Facebook tűréshatárát a jelek szerint meghaladta a szervereit megtöltő szemét mennyisége, és bejelentette, hogy “proaktív” megközelítésre tér át a fölösleges tartalmak visszaszorítása érdekében.

Ez azt jelenti, hogy ha egy oldalt vagy csoportot a szabályok megsértése törölnek, a drasztikus intézkedést kiterjeszthetik azokra az oldalakra is, amelyeket ugyanazok a személyek kezelnek, vagy nagyon hasonló néven futnak, mint az eltávolított oldal.

A Facebook illetékesei szerint azonban a törlés csak azokra az oldalakra terjed ki, amelyet a szabályok megsértése miatt törölt oldal után hoztak létre, vagyis a már korábban meglévő oldalakat nem érintik az új irányelvek.

Ugyanakkor a közösségi hálózat sokfajta viselkedést és tevékenységet megnéz a “visszaeső bűnösök” beazonosítására. Az irányelveket nem kívánják nyilvánosságra hozni, nehogy az érintettek kicselezhessék őket, ám mindenkit megnyugtatnak, hogy az ugyanolyan nevű, ám különböző személyek által kezelt oldalak törlésére csak akkor kerül sor, ha egyéb jelek is szabályszegő viselkedésre utalnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?