Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

„Nekünk Magyarország az első” – Lakossági Fórum Vásárosnaményban


Nekünk Magyarország az első - Lakossági Fórum Vásárosnaményban (1)

Vásárosnamény – A Bereg szívében, Vásárosnaményban tartottak lakossági fórumot, a város és a térség meghatározó politikusainak részvételével. A több száz fő jelenléte mellett megtartandó fórumon számos, a térséget és a várost érintő gondolat merült fel a közel másfél órástalálkozón. A fórum másik célja, hogy az itt élőknek egyaránt felhívják a figyelmét a közelgő országgyűlési választások igazi tétjére.Nekünk Magyarország az első - Lakossági Fórum Vásárosnaményban (2)

A közjogi méltóságok sorát elsőként a város polgármestere, Filep Sándor nyitotta meg. Tájékoztatásában hosszasan taglalta azon számszerű tényeket és fejlesztéseket, mely által polgármestersége alatt Vásárosnamény látványos fejlődésnek indult.
Nekünk Magyarország az első - Lakossági Fórum Vásárosnaményban (3)

A beszédek sorát Baracsi Endre, a Szabolcs -Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnökének szavai követtek, aki Magyarország Kormányának intézkedéseiről és az országot fenyegető veszélyekről is beszélt.
Nekünk Magyarország az első - Lakossági Fórum Vásárosnaményban (4)

Harmadikként dr. Czomba Sándor országgyűlési képviselő lépett  a pulpitus elé, aki egyebek mellett a térség foglalkoztatásáról, munkahelyteremtésről és az autópálya építésről ejtett szót.

Az est utolsó szónoka, a rendezvény házigazdája dr. Tilki Attila volt. Bevezetőjében a jelenleg is regnáló országgyűlési képviselő elmondta, számukra valóban Magyarország a legfontosabb. Magyarország szuverenitása, döntési szabadságunk és migránsmentes Magyarország érdekében teszik a dolgukat. Utalva arra, hogy a választásokon meg kell védenünk a közös értékeinket, a fejlesztéseket, de elsősorban Magyarországot magyar országnak. Mint mondta a térség sokat fejlődött az elmúlt nyolc évben, sok pénz áramlott ide fejlesztések formájában, sok közösségi létesítmény és út újult meg és újul meg a jövőben, de csak akkor, ha meg tudjuk védeni ezeket a közös eredményeket és terveket. Kiemelte, hogy az áprilisi választás egyik kérdése ez, de a legfőbb tétje, hogy Magyarország bevándorlóországgá válik-e vagy megmarad nemzeti államnak.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük