40 eve varos vasarosnameny

Vitka se - Tiszabeszded labdarugo merkozes

Vásárosnamény-Vitka – Utolsó hazai mérkőzését játszotta a 2017/18-es labdarúgó szezonban, a Megyei III. osztály osztály Rétköz csoportjában szereplő Vitka SE csapata. Ellenfele ezúttal a táblázaton hasonló pozicíóban álló Tiszabezdéd csapata volt. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik már a mérkőzés elején vezetést szereztek, majd több egyéni hibát követően három gólos előny tudatában vonulhattak az öltözőbe. A hazaiak hiába tettek meg mindent az egyenlítés érdekében, csak a kozmetikázniuk sikerült az eredményt. A lefújást követően megérdemelt megérdemelt vendégsiker született.

Vitka se - Tiszabeszded labdarugo merkozes (2)Vitka se - Tiszabeszded labdarugo merkozes (1)Vitka se - Tiszabeszded labdarugo merkozes (4)Vitka se - Tiszabeszded labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?