Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

A nagy esőzés is munkát adott a tűzoltóknak Vásárosnaményban és Nyírmadán


A tűzoltók munkáját csodálhatták a turisták Vásárosnaményban (6)

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Pénteken, tizenhat esetben kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk a nagy mennyiségű csapadék miatt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol jellemzően elöntött pincékhez riasztották őket.

A heves esőzés miatt egy méter magas víz gyűlt össze péntek délután egy nyírkércsi családi ház pincéjében, a Petőfi utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a csapadékvizet. Nyíregyházán, az Ilona utcában is hasonló feladat adott munkát a szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak a délutáni órákban. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei további településein is a nagy mennyiségű csapadékvíz eltávolítása adott munkát a tűzoltóegységeknek, így Mátészalkán, Ópályiban, Fehérgyarmaton, Vásárosnaményban, Baktalórántházán, Petneházán és Nyírmadán, ahol elöntött pincéknél, vagy a lakóházak közvetlen közelében összegyűlt nagy mennyiségű csapadékvíz eltávolításához kérték a segítségüket. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük