Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Nagy bejelentést tett a Spar és a Tesco is, ez minden magyar vásárlót érint


2023. augusztus 1-től az összes szolgáltató SZÉP-kártyájával lehet fizetni a Spar Magyarország Kft. üzleteiben a hideg és a meleg élelmiszerekért, sőt, a vásárlások értékének akár kétszerese is visszanyerhető, miközben a Spar Árstop Extra Promóció keretein belül meghirdetett 300 termék árát mától további két hónapig rögzíti a vállalat.

Illusztráció FORRÁS: MTI/MÁTHÉ ZOLTÁN

A Spar és City Spar szupermarketekben, valamint az Interspar hipermarketekben is elfogadják bármelyik szolgáltató SZÉP-kártyáját (OTP, K&H, MKB/MBH vagy Edenred Ticket Restaurant SZÉP-kártya) hideg és meleg élelmiszerek vásárlásakor. Ez igaz a Spar online shopra is, de csak a helyszíni fizetés esetében. A franchise rendszerben működő Spar partner és Spar market áruházakban elfogadott SZÉP-kártyákról a weboldalon, vagy az érintett üzletek nyújtanak tájékoztatást.

2023. augusztus 1. és 31. között megéri SZÉP-kártyával vásárolni a Spar, City Spar és Iinterspar üzletekben legalább ezer forint értékben, ugyanis egy új nyereményjátéknak köszönhetően megnyerhető a vásárlás teljes összege nyereménykártya formájában – áll a cég közleményében.

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁS SORÁN A MYSPAR MOBILAPPLIKÁCIÓBAN RÖGZÍTETT SUPERSHOP KÁRTYÁT IS HASZNÁLJÁK A VÁSÁRLÓK, AKKOR A VÁSÁRLÁS ÉRTÉKÉNEK DUPLÁJÁT IS VISSZANYERHETIK.

A fentieken túl segítséget nyújt a spórolásban a Spar Árstop Extra Promóció folytatása, melynek keretein belül 2023. augusztus 1. és szeptember 30. között, két hónapon keresztül 300 termék ára továbbra is változatlan marad. A részletek a weboldalon érhetőek el.

Nem a Spar az egyetlen, mely a SZÉP-kártyákkal való vásárlásra buzdítja a vevőket. Az Origo korábban megírta, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében, a Penny is újra csatlakozik a SZÉP-kártya elfogadóhelyek körébe. 2023. augusztus 1-től a vállalat összes üzlete újra készen áll arra, hogy a Széchenyi Pihenő Kártya is felhasználható legyen fizetésre.

Még a korábbi, árstopos árnál is olcsóbban kapható a Tescóban a pultos csirkemellfilé, csirkefarhát és a pultos sertéscomb, ráadásul a rendeletben előírt időpontnál két nappal hamarabb, már augusztus 1-jétől. Az áruházlánc ezt a három terméket kínálja a beszerzési árhoz képest legalább 15 százalékkal alacsonyabb áron, ami egyben azt is jelenti, hogy az Árfigyelőn a kereskedelmi láncok augusztus 1-jén reggel 8 órakor látható árait figyelembe véve a Tescónál lehet a legolcsóbban beszerezni a pultos csirkemellet és sertéscombot. A vállalat sokoldalú kedvezményrendszerén túl a legfontosabb élelmiszerekre érvényes alacsony áraival is támogatja a családokat az inflációs helyzetben – közölte a boltlánc.

Az árstopos árhoz képest 100 forinttal olcsóbb a pultból elérhető csirkemellfilé és 140 forinttal kerül kevesebbe a pultos sertéscomb a Tescónál augusztus 1-től kezdődően. Ezzel az Árfigyelőn jelen lévő kereskedelmi láncok közül a Tesco a legolcsóbb ebben a két kategóriában – írták.

A Tesco nem csupán beszerzési stratégiájával segíti a családokat a háztartási kiadások optimalizálásban, hanem számos további eszközzel támogatja vásárlóit az élelmiszerre fordítható költségkeret okos beosztásában. Árgarancia programjában 600 alapvető élelmiszer és háztartási cikk árát tartja tartósan alacsonyan és folyamatosan ellenőrzi. Clubcarddal hetente jellemzően 20 közkedvelt termék érhető el bombaáron a Tescónál, melyek közül több nagy, akár 50 százalékot is meghaladó árengedménnyel vásárolható meg. Hetente pedig több mint 1000 termék kapható jelentős árkedvezménnyel a „Clubcarddal olcsóbb” program keretében. A nyugdíjasok emellett minden kedden 5 százalék kedvezményt kapnak a vásárlásuk végösszegéből, ha használják hűségkártyájukat – hívták fel a figyelmet.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük