Közzétette - Kategória - Bulvár

Megzsarolták Schobert Norbit!


Megzsarolták Schobert Norbit

Zsarolás miatt tettem feljelentést Londonban – mondja Schobert Norbert, aki komoly pénzügyi és egyéb vitába keveredett ottani franchise üzletének volt tulajdonosával. Utóbbinak jelenleg több követelése is van. Norbiék régi partnerüknek tartozás miatt mondtak fel egy év eredménytelen várakozás után.

Tavaly októberben nyitott meg Schobert Norbi első londoni Update üzlete, amit akkor Andre Agassival hirdettek. A franchise bolt tulajdonosa, Roman Bhatia a múlt héten hozta nyilvánosságra azokat a fényképfelvételeket, amelyeken jól látható: rendőri intézkedés történik a Walthamstow kerületében található üzletben. Bhatia akkori állítása szerint Norbi új partnerei, Giuseppe és Simone Grimaldi lopott árukkal kereskedett – írja a Bors.

Az Update atyja teljesen más állásponton van:

– Zsarolás miatt tettem feljelentést, a Scotland Yard nyomoz az ügyben. Egykori franchise partneremmel felbontottam a szerződést, mert anyagilag megkárosított, és nem teljesítette a kötelezettségeit. Forintra átszámolva körülbelül 15 milliós tartozást halmozott fel. Ezen kívül megtudtuk, hogy nem fizette ki az ottani PR-kampányt, és nem adta oda az ott dolgozóknak a fizetésüket. Több londoni fogyasztót is megkárosított, beszedte rendelésük ellenértékét az áruszállítás elmulasztásával – adott interjút a Borsnak Schobert.

Jelenleg ügyvédje egyeztet Bathiával. A jogi képviselő azt mondja, ha voltak is az üzletben lopott áruk, az biztos, hogy nem új olasz partnerükhöz köthető.

– Lopott áruról mi nem tudunk. Viszont Schobert Norbert volt franchise partnerének 10 ezer font követelése van felénk, amit állítása szerint alkalmazottai bérének kifizetésére fordítana. Ezen kívül e-mailjeivel és telefonjaival, rossz hír keltésével, médianyilvánossággal próbál zsarolni és fenyegetni bennünket. Lezártuk a kapcsolatot a Bhatia érdekeltségi körébe tartozó céggel, és nem kívánunk további polemizálásban részt venni és nyilatkozni a témában. Egyébként új franchise partnerünk kinyitotta a régi boltot, és nagyobb a forgalma, mint valaha, valamint további öt bolt nyitását vállalta évente – mondta az ügyvéd.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük