Közzétette - Kategória - Nyíregyháza, Nyírség hírei, Regionális hírek, Rendezvények, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája

Megyei testnevelők kaptak elismerést a MLSZ-től


Megyei testnevelők kaptak elismerést a MLSZ-től

Két nyíregyházi testnevelő kapott díjat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a Bozsik Program Tanévindító Fesztiválján. Mózer Zsolt az egyesületi, Berecz András pedig az intézményi programban nyújtott munkájáért vehetett át elismerést Nyilasi Tibortól, az MLSZ elnökségi tagjától. Az intézményi programban dolgozó legjobb szakemberek 2012-től vehetnek át oklevelet kiemelkedő munkájukért.

„A gyermekek körében ma is nagyon népszerű a foci” – tudtuk meg a szakemberektől, akik azt is hozzátették, továbbra is a fiúk részesítik előnyben a labdajátékot. Mózer Zsolt kiemelte, a labdarúgással történő ismerkedést már óvodás korban érdemes elkezdeni. Berecz András azt mondta, az edzésprogramok komplexen fejlesztik a gyermek képességeit.

Az egyesületi és az intézményi munka során is sok tehetséges gyermekkel találkoznak az edzők: a Bozsik Program a tehetségkutatást és a tehetségek fejlesztését szolgálja.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük