Közzétette - Kategória - Tech hírek: PC - Mobil tippek-trükkök érdekességek

Megtartja a 108 megapixeles kamerát a Samsung Galaxy S21 Ultra

FORRÁS: SAMSUNG

Állítólag a Galaxy Note 20 Ultra kamerarendszerét viszi tovább a következő Samsung csúcsmobil.

A Samsung Galaxy Note 20 széria megjelenésekor a Samsung már javában dolgozott a Galaxy S21 sorozaton, ezért is lehetséges az, hogy 5-6 hónappal a várható bemutató előtt megindultak a szivárgások.

A mindig megbízható Ice Universe forrásai szerint a Galaxy S21 Ultra (mások szerint Galaxy S30 lesz a jövő évi sorozat neve) megtartja a Galaxy S20 Ultrából és a Galaxy Note 20 Ultrából ismerős 108 megapixeles kamerát. Ezúttal azonban egy továbbfejlesztett verziót használnak majd, vagyis jobb szenzort kap a 2021-es csúcsmobil, mint az ideiek. Vélhetően a lézeres autofókusz megmarad.

Sok szakértők szerint érdekes játékot játszik a Samsung a 108 megapixeles fő szenzorral, főleg azért, mert mostanra már a Xiaomi is lemondott erről a feleslegesen nagy felbontásról, és a Mi 10 Ultránál inkább 48 megapixeles szenzort alkalmazott. A Galaxy S20 Ultránál tapasztalt problémák nagyját ugyanakkor a Galaxy Note 20 Ultránál már megoldották, így minden bizonnyal a Galaxy S21 Ultra még jobb lesz.

Más források szerint az akkumulátor méretét jövőre még tovább növeli a Samsung, a Galaxy S21+ (Galaxy S30+?) például 4800 mAh-s energiaforrást kaphat a Galaxy S20+ 4500 mAh-s akkujához képest, és a hatékonyabb chip még tovább segít majd kitolni az üzemidőt.

/origo.hu/