Közzétette - Kategória - Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei

McDonald’s étterem és McDrive épül Kisvárdán


A Városmajor utcai körforgalomnál megkezdődtek Kisvárda első McDonald’s éttermének építési munkálatai. A tervek szerint még az idei év vége előtt megnyílhat a korszerű, autós kiszolgálással érkező egység.

Fotó: kisvarda.hu

„Jövő Élménye” koncepció jegyében épített McDonald’s várhatóan 70 új munkahelyet biztosít majd a környéken élőknek.

A hazai McDonald’s 2019-ben kezdte meg növekedési stratégiájának megvalósítását, melynek két pillére az új éttermek nyitása, valamint a meglévő éttermek átalakítása a „Jövő Élménye” koncepció jegyében. Az új étterem koncepció alapvetően a digitalizációra épül, azonban nem csak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésére is.

Az építkezés megkezdésének alkalmából rendezett ünnepségen beszédet mondott Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője; Leleszi Tibor Kisvárda polgármestere és dr. Seszták Miklós kormánybiztos, országgyűlési képviselő.

Az új éttermi koncepciónkat olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a mekizés élményét, és modernizálják a McDonald’s márkát. A „Jövő Élménye” a vendégélményt és a vendéget teszi a középpontba. Bízunk benne, hogy Kisvárdán is örömmel fogadnak majd bennünket, és még az év vége előtt üdvözölhetjük a város lakóit az étteremben!” – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. A kisvárdai egységhez drive kiszolgáló rész is tartozik, így a vendégek autóik kényelmében is élvezhetik majd a mekizés élményét.

“Kisvárda 2021-ben is megmutatta, hogy városunk fejlődése folyamatos, gondolati komplexitásunkat az egységesség, és a mindenre kiterjedő igények innovációs alapokra történő helyezése adja. A McDonald’s neve garancia arra, hogy a családoknak és a gasztronómia kedvelőinek egy különleges és pillanatok alatt kézzelfogható kulináris élményt nyújtson. Most egy újabb színfolttal gazdagodik Kisvárda élete. Közös élmények, hangulatos beszélgetések párosulnak majd minden alkalommal a mekis életérzéssel.” – mondta Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere.

Dr. Seszták Miklós köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy miután évekkel ezelőtt, Európában elsőként egy magyarországi vállalat, a kisvárdai székhelyű MasterGood csoport broilertelepe nyerte el a McDonald’s csirkehús-beszállítói között a fenntarthatósági szempontok alapján legkiválóbb termelőknek adott mintagazdaság minősítést; 2021-ben Magyarországon elsőként Kisvárda az olyan, húszezer fő lakosságszám alatti város, ahol a világszerte közkedvelt étteremlánc egyike épülhet meg.

A McDonald’s a világ vezető étteremhálózata, amely több, mint 100 országban több, mint 36 ezer egységgel áll a vendégek rendelkezésére. Magyarországon 1988-ban nyílt az első McDonald’s étterem. A jelenleg működő 94 étteremben dolgozó mintegy 7000 munkatárs évente átlagosan több mint 80 millió vendéget szolgál ki. További információ a www.mcdonalds.hu weboldalon érhető el vállalatunkról és szolgáltatásairól.

– Kisvárda Város Önkormányzata –