40 eve varos vasarosnameny

Vitka SE - Döge LSE bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény-Vitka – Újabb fordulót rendeztek a Megye III. Rétköz csoportjában, ahol az elmúlt heti bravúros beregi pontszerzés után, ismét nehéz feladat várt a Vitka SE csapatára. A 11. fordulóban, kellemes késő nyári időben ugyanis a tabella első felében tanyázó Döge csapata látogatott a Bereg szívébe. A mérkőzést ugyan a vendégek kezdték jobban, akik már a 20. percben megszerezték a vezetést. A folytatásban, a remek játékot és számos helyzetet kidolgozó hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, melyre a mérkőzés lefújását megelőzően került sor. A végig támadó Vitkaik lenyűgöző végjátékuknak köszönhetően, megérdemelten raboltak pontot a jó erőkből álló dögei együttestől.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a Vitkaiak legjobbja Döge csapata ellen?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

A mérkőzés statisztikája:Vitka SE - Döge LSE bajnoki labdarugo merkozes (1)Vitka SE - Döge LSE bajnoki labdarugo merkozes (4)

A forduló eredményei:Vitka SE - Döge LSE bajnoki labdarugo merkozes (2)

A tabella állása:Vitka SE - Döge LSE bajnoki labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?