Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Felnőtt, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Kínos vásárosnaményi vereség a kiesés ellen harcoló Mátészalka otthonában


Mátészalkai MTK - Austria Juice-Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Bereg és Szatmár szomszédvári rangadóját rendezték ma, a Kelet Takarék Megyei I. osztály 13. fordulójában. Az Austria Juice-Vásárosnamény SE felnőtt csapata ugyanis jelenleg, a tabella hátsó szekciójában helyet foglaló, kiesés ellen küzdő Mátészalkai MTK csapatához látogatott vendégjátékra. A mérkőzést a hazaik kezdték jobban, akik agresszív letámadásaikkal és gólra törő játékokkal, egy szerencsés találatot követően megszerezték a vezetést. A folytatásban a vendégek hiába játszottak fölényben, meddő támadásaik nem értek célt. A második félidő elején egy vitatható büntető befújását megelőzően Illés Péter egymást követően két sárgával, majd piros lappal az öltözőbe kényszerült, így a sikeresen abszolvált tizenegyes után, két gólos hátrány és hazai emberelőny nehezítette a Beregiek dolgát. A folytatásban egy szép kontratámadást követően háromra nőtt a hazaiak előnye. Az enerváltan, számos hibával játszó Naményiaknak ezt követően csak a szépítésre futotta, így megérdemelten tartotta otthon a három pontot a Mátészalka, megszerezve ezzel harmadik győzelmét.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”110″]

A mérkőzés statisztikája:

Mateszalkai MTK - Austria Juice -Vasarosnaemby SE bajnoki labdarugo merkozes (1)Mateszalkai MTK - Austria Juice -Vasarosnaemby SE bajnoki labdarugo merkozes (7)

A forduló további eredményei:Mateszalkai MTK - Austria Juice -Vasarosnaemby SE bajnoki labdarugo merkozes (5)

A bajnokság állása:

Mateszalkai MTK - Austria Juice -Vasarosnaemby SE bajnoki labdarugo merkozes (6)

Góllövőlista:
Mateszalkai MTK - Austria Juice -Vasarosnaemby SE bajnoki labdarugo merkozes (4)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük