Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Felnőtt, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Lehet e krízisről beszélni? 90 percnyi emberelőny sem volt elég a Vásárosnaménynak

Csúfos vereség 90 percnyi emberelőny sem volt elég a Vásárosnaménynak

Vásárosnamény – Hetek óta tapasztalható, katasztrofális játéka ismétlődött meg újra a hét végén, mely által csúfos vereséget szenvedett az Austria Juice-Vásárosnamény SE labdarúgó csapata. A Kelet Takarék Megyei I. osztály 9. fordulójában a beregi alakulat, a Mándok VSE csapatát látták vendégül. A kellemes késő nyári időben, zsúfolásig megtelt sportpályán lebonyolításra kerülő eseményen, minden adott volt a közönségszórakoztató, nagy csatát ígérő mérkőzésre. Az összecsapást a Naményiaknak kedvezett, akik egy ígéretes támadást követően, már a 2.percben emberelőnybe kerültek. Egy perccel később, egy újabb remekbe szabott támadást követően büntetőrúgáshoz jutott a hazai alakulat, melyet sikeresen értékesített is. Ezt követően a tíz emberrel játszó vendégek, iskolapéldát mutattak akaratból és természetesen a labdarúgásból. Az első félidő derekán ennek okán megérdemelten egyenlített, majd a második részt végig uralva, meg is fordította a mérkőzést a Mándok. A mérkőzés végén, a labdarúgó pályákra nem illő momentum után a Naményiak is megfogyatkoztak, így végleg szertefoszlott az egy pont megszerzésének reménye. A csapat hetek óta tapasztalható, akarat gyenge játékának köszönhetően, a mindenki által többre hívatott csapat a kilencedik helyen várja a folytatást.

Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse (4)Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse (3)Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse (1)Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse (2)

Vélemény, hozzászólás?