Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, U19, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Kiütéses beregi győzelem: tizennyolc(!) gólt rúgtak a vásárosnaményi ifisták


Austria Juice Vasasrosnameny SE - Mandok VSE u19 merkozes

Vásárosnamény – Újra egymásnak estek a megyei U19-es csapatok a hétvégén, ahol a 9. forduló került lebonyolításra a Kelet Takarék Megyei I. osztályban. A játéknap legnagyobb verését a Mándok kapta, akik Vásárosnaményi vendégjátékán, hiszen a Beregiek tizennyolc találatot szúrtak be. Bartha Ferenc és Balog Krisztián együtt tízszer volt eredményesek, akik fejenként 5-5 gólt vágtak. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik az első tíz percben lerohanták ellenfelüket, de gól nem sikerült szerezniük. Ezt követően beindult a beregi henger, hiszen az első félidőben hét gólra nőtt a különbség. A második játékrészben még tizenegy hazai gól született, melyre itt sem érkezett válasz, így még kozmetikázniuk sem sikerült a Mándokiaknak. A végeredmény magáért beszél! Ilyen különbséggel is teljesen megérdemelten tartották otthon a három pontot a Naményiak.

Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse u19 (1)Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse u19 (5)Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse u19 (4)Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse u19 (2)Austria Juice Vasarosnameny SE - Mandok vse u19 (3)


Vélemény, hozzászólás?