Közzétette - Kategória - Egyéb

Lagzi Lajcsi felesége: Lali útjában van valakinek


Lagzi Lajcsi felesége

Budapest -Lagzi Lajcsi felesége, Boglárka (49) nem beszélhetett a gyerekeivel tizenkét napon át amit egy egyszemélyes cellában töltött, amiatt mert férjét áram-és gázlopással gyanúsítják. Végül kiderült, hogy neki nem volt köze párja vállalkozásaihoz, ezért szabadon engedték.  – Soha nem volt dolgom a hatósággal, még gyorshajtásért sem büntettek meg – mesélte Boglárka a Nők Lapjának adott interjúban. – Lali kellemes, de nem túl gazdag polgári környezetben nőtt fel, tehát nem örökölte a pénzét, nem is lopta, lottón sem nyerte, ő keményen megdolgozott mindenért. Ő nem vett el másoktól, inkább adakozott! Hajléktalanoknak rendezett karácsonyt, lélegeztetőkészüléket vett gyerekkórházaknak. Ennek ellenére néha túlzottan takarékos, hiszen beosztó sváb családban nőtt fel. Emiatt időnként vitatkozunk, pedig én sem pocsékolok, de gyakran nagyvonalúbb vagyok nála.

Lagzi Lajcsi felesége elmondta, hogy sosem éltek különösen fényűző életmódot, a gyerekeiket sem íratták elit iskolába, de azért igyekeztek megadni nekik azokat a dolgokat, amikre vágytak. Egy süteményt a Gerbaud-ban, vitorlázás-órákat, utazást.

– Hajnalban rátörnek az alvó családra, ordítozva kiparancsolnak az ágyból, a gyerekeink végignézik, hogy megbilincselve, pórázon vezetnek ki minket a saját házunkból? Ilyet csak filmen láttam korábban és úgy gondoltam, gyilkosokkal szokás így bánni. ..Ha szegény hetvenkét éves édesanyám nem ül azonnal vonatra Budapesten a kétségbeesett telefonhívásom hatására, hogy gondoskodjon a gyerekeinkről , őket a gyámhatóság vitte volna el – emlékezett vissza Boglárka arra az éjszakára, amikor megváltozott az életük. – Valószínűleg minden anya megérti, hogy ennek a gondolatától is meg kell bolondulni… Azzal vádolják Lalit, hogy lopta az áramot, a vizet, a gázt miközben be sincs kötve a gáz a házunkba – hatékonyabb fával fűteni egy nagy vidéki ingatlant. A vizet pedig a közeli víztárazóból hozatjuk! Igaza lehet annak a megszólalónak, aki szerint Lali útban van valakinek és most vezekelnie kell.

nők lapja

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük