Ittasan, jogsi nélkül vezető gyürei férfit fogtak el Nagyvarsányban

Illusztráció

November 27-én a rendőrök Nagyvarsányban ellenőriztek egy személygépkocsit és annak sofőrjét. Megállapították, hogy a jármű ki van vonva a forgalomból, nem rendelkezik érvényes kötelező felelősségbiztosítással, továbbá a járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mert azt korábban ittas járművezetés miatt bevonták. A rendőrök a gyürei férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol hitelesített légalkoholmérőt alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. Ellene a rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

Az elkövetett szabálysértésekért gyorsított szabálysértési eljárás keretén belül 225 ezer forint pénzbüntetést szabtak ki.
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!