Közzétette - Kategória - Internet, Számítástechnika, Tech hírek: PC - Mobil tippek-trükkök érdekességek

Itt az új Facebook-rivális, amivel már pénzt is kereshetsz!


Itt az új Facebook-rivális, amivel már pénzt is kereshetsz!

A Facebook felemelkedése óta, az idők során már rengeteg ellenfelet és riválist kellett maga mögé utasítania közösségi-médiaóriásnak, bár ezekből rendszerint hiányzott az a kis plusz, ami a Facebook fölé emelhette volna őket. Most itt a Tsu, az első olyan közösségi portál, ami egy nagy lépéssel a Facebook előtt jár.

A Tsu.co közösségi portál körülbelül egy évvel ezelőtt indult, ám igazán csak mostanában kezdett berobbanni a köztudatba, a felhasználók között rohamos mértékben nő a népszerűsége. A Tsu.co (vagy ahogy ők írják: Tsū) alapjaiban véve egy kezdetleges Facebook, amin már ugyan nem teljesen kiforrva, de megtaláljuk a nagy testvére legfőbb funkcióit. Az egyetlen amiben viszont a Tsū eltér a Facebooktól, az valójában a legnagyobb erőssége is, mégpedig, hogy pénzt fizet az oldal felhasználóinak, ráadásul nem is keveset!

 Tsū.co is természetesen a hirdetések megjelenítésére épít, ebből szerzi bevételét és a fenntartásához szükséges kiadások fedezését, ami azonban már más mint a Facebook esetében, hogy a Tsū pusztán a befolyt bevételek 10%-át tartja meg,A MARADÉK 90% PEDIG TISZTÁN A FELHASZNÁLÓK ZSEBÉBE JUT.

A rivális közösségi portál ezzel olyan lépést tett, amivel még senki sem próbálkozott előtte és a jelek szerint nagyon jól be is válik, hiszen a felhasználóknak nagyon szimpatikus (nekünk is!) ez a nem anyagi hozzáállás, ráadásul maga a tudat, hogy hónapokon belül akár azzal kereshetünk majd igen zsíros zsebpénzt magunknak, hogy csak tartalmakat osztunk meg, vagyis amit egyébként is csinálunk most, csak ingyen, azért annak a gondolatával is jó érzés eljátszadozni, pláne a hazai fizetések mellett… ?


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük