Közzétette - Kategória - Tech hírek: PC - Mobil tippek-trükkök érdekességek

Ha ilyen Samsung telefonja van, akkor ennek a hírnek örülni fog


Tavaly végétől kezdve a Samsung bajnokként frissítgeti az Android 12-t megkapó készülékeit a legújabb mobilos rendszerre, a vállalat mostanra a megfelelő modelljeinek körülbelül kétharmadára eljuttatta a megígért frissítést.

Képünk illsuztráció

Ennek ellenére a mai napig előfordul, hogy a szolgáltatóktól vett telefonokra nem érkeznek meg az új szoftverek, így a gyakorlatban nem mindegyik ügyfél részesül korrekt szoftveres támogatásban. Az elmúlt napokban a Samsung elsősorban a régebbi középkategóriás modellekre kezdte kiszórni az Android 12 rendszert és OneUI 4.1 felületet hozó frissítést, konkrétan az A32, az A32 5G, az A42 5G, az A71 5G, az A22 (4G), továbbá az A41 mobilok kerültek sorra.

Ezek egy részére a hullámokban történő elérhetővé tétel miatt csak néhány országban telepíthetőek ténylegesen az Android 12-es rendszerszoftverek, azonban ha minden jól megy, akkor két héten belül minden piacon elérhetővé válhatnak.

Az Android 12-t megkapó Galaxy okostelefonok listája a Samsung Members alkalmazásban tekinthető meg, a frissítések várható megérkezésének várható időablakával együtt.