Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Időjárás: jön a köd, és az idegesítő ónos eső is a héten

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzése szerint jövő héten is borult, párás, helyenként ködös lesz az idő. Többször ónos szitálásra, ónos esőre is készülni kell.

Borítókép: promenad.hu

Keddre virradóra ónos szitálás is lehet, napközben is maradhatnak ködös területek. Számottevő csapadék nem valószínű. A minimum hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximum-hőmérséklet plusz 1 és 7 fok között alakul.

Szerdára virradó éjjel, hajnalban is lehet néhol ónos szitálás. Napközben, este szórványosan kisebb esőre is készülni kell. Többfelé tartósan megmarad a köd. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 2, napközben plusz 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön párás lesz a levegő, tartósan ködös területek is lehetnek. Több helyen előfordulhat szitálás, kisebb eső, éjjel, hajnalban néhol ónos szitálás, ónos eső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb plusz 2 és 8 fok között valószínű.

Pénteken és szombaton túlnyomóan borult, párás, helyenként ködös idő várható. Több helyen előfordulhat szitálás, kisebb eső, éjjel és hajnalban ónos szitálás. A minimumok mindkét nap mínusz 1 és plusz 4 fok között, a maximumok pénteken 2 és 8, szombaton 3 és 8 fok között alakulnak.

Vasárnap is erősen felhős, illetve borult, párás idő lesz a jellemző. Több helyen előfordulhat szitálás, eső, éjjel néhol ónos szitálás. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között, napközben 3 és 8 fok közötti értékekre kell készülni.

MTI