40 eve varos vasarosnameny

vitka-se-mezokeresztes-vse-nbii-kezilabda-eszak-kelet-csoport-3

Vásárosnamény – Remek rajttal kezdte a Nemzeti Bajnokság Észak – Kelet csoportjának küzdelmeit a Szemán Szilvia által dirigált Vitka SE együttese. A második fordulóban az előző fordulóban bravúros győzelmet arató, Mezőkeresztes csapatát fogadta hazai pályán. A  vásárosnaményi Sportcsarnokban megrendezett mérkőzésen küzdelemből nem volt hiány, ám végül egy góllal a vendégek bizonyultak jobbnak a mieinknél. A küzdelmes, jó mérkőzésen egyenrangú ellenfélként játszottak a csapatok. A játék legtöbb elemében felvették a versenyt, sőt számos periódusban az ellenfelük főlé nőtt a beregi gárda. Összeségében egy változatos, izgalmakban gazdag mérkőzésen, remek naményi játék mellett igazi sportfiesztát varázsoltak a naményi lányok a sportcsarnokba. A vereség ellenére is gratulálunk nekik és edzőijének. Különösen jó volt látni, hogy az újjonnan beépült játékosok is remekül beilleszkedtek, és erősségei a beregi alakulatnak. Bár végig benne volt a mérkőzésben a mieink győzelme, de a végén izgalmas végjátékban egy gólos vendég siker született.

Vitka SE–Mezőkeresztes VSE 25–26 (12–13)

vitka-se-mezokeresztes-vse-nbii-kezilabda-eszak-kelet-csoport-1

Vitka: Darányi R. – Csontos Rita, Gyetvai Bettina 1 gól, Tóth Nóra, Kanda Kitti 1 gól, Tsubina Beáta 7/2 gól, Rácz Krisztina 5/2 gól. Csere: Lengyel Leonetta 5 gól, Sarkadi Éva 4 gól, Szemán Szilvia 3/1 gól

Kiállítások: 8, illetve 12 perc

Hétméteresek: 8/5, illetve 5/1

Szemán Szilvia játékos-edző nyilatkozata: A szezon első haza mèrkőzèse nem igèrkezett könnyű feladatnak. Mivel ismertlen csapan ellen kellett debütálnunk hazai pályán. Tudtuk, hogy kèpzett játékosok sorát vonultatja fel a Mezőkeresztes. A mérkőzèst alapvetően jol kezdtük, 60 percen keresztül szinte fej – fej mellett mhaéadt mind a két csapat. Játékunk egyes periódusokban  kapkodò volt, ami nem nekünk kedvezett – mely betudhatò a csapat bizonyìtàsi vàgyànak. Összességében van még hová fejlődnünk. A követező napokban a technikai hibak kiküszöbölèse lesz a legfőbb feladatunk, ès sokkal nagyobb összpontosìtàsra van szüksègünk majd a tàmadàsaink pontos befejezèséhez a hét végi Bereg és Szatmár rangadóján. A munkát folytatjuk tovabb, kèszülünk a következő mèrkőzèsre, amely egy a Màtèszalka csapata ellen lesz. Köszönöm a csapatomnak a küzdelmes helytállást és a közönségnek a buzdítást.

A forduló eredményei:

vitka-se-mezokeresztes-vse-nbii-kezilabda-eszak-kelet-csoport-2

Tabella:

vitka-se-mezokeresztes-vse-nbii-kezilabda-eszak-kelet-csoport-4

vitka-se-mezokeresztes-vse-nbii-kezilabda-eszak-kelet-csoport-3

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?