Közzétette - Kategória - Bulvár

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp


Horoszkóp
A hosszú hétvége tartogat néhány meglepetést a szerelmi életünkben. Úgy érezheted, hogy a régi és már használhatatlan szabályokat fel kell rúgnod kettőtök között. Az anyagi ügyekben égi áldásra és erő

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Amikor már azt hitted, hogy minden sínen van, s mindent az automatizmusok irányítanak, akkor egy véletlenül elkapott sms, egy kósza e-mail, egy váratlan telefon mindent összekavar. Az a látszólagos állóvíz, amelyben eddig éltél, most olyan hullámzásba kezd, hogy azzal téged is meglep. Ne felejtsd el: nemrég még változást szerettél volna. Itt van a változás. Fontos, hogy a hétvégén tudd, mit akarsz, és milyen módon szerezheted meg azt.

Bőség: Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, de a munkahelyeden senki sem kíváncsi rájuk? Remek! Azért remek, mert a hétvégén az önállóságodon kellene elgondolkodnod. Ha valaha is felmerült benned egy saját vállalkozás gondolata (ne tagadd, hogy felmerült), akkor most hozzáfoghatsz a megvalósításhoz. Legalább fejben. Ha pedig már saját cégben dolgozol, most egy új üzletágat kezdhetsz el megvalósítani.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Amikor úgy érzed, hogy felrobbansz, amikor úgy érzed, hogy nem szeretnek, amikor úgy érzed, hogy teljesen egymásnak feszültök a szerelmeddel, állj meg egy pillanatra és tudd: ennek nem kell így lennie. A hétvégén rengeteg félreértés származik köztetek a rossz kommunikációból, abból, hogy mindketten egy-egy régi emlékkép alapján kommunikáltok. Ha végre észrevennéd, hogy milyen most a szerelmed, és az ítélkezés helyett egyszerűen csak reagálnál a jelen valóságára, mindenkinek könnyebb lenne.

Bőség: Ne fogadj el kölcsönt, és ne is nagyon számíts arra, hogy most érkezik hozzád vissza az, amit kölcsönadtál másoknak. Ha tárgyakat adtál kölcsön, akkor pedig nyugodtan tedd fel őket a veszteséglistádra. Ha szeretnéd visszaszerezni a múltban elvesztett összegeket, vasárnap lesz érdemes intézkedned. A hosszú hétvége többi napján csak a saját anyagi ügyeidet akard megoldani, ne másokét.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A fejedben éled meg a szerelmi életedet mostanában. A hosszú hétvégén azonban itt az ideje annak, hogy a szerelemmel kapcsolatos gondolataidat kimondd és megvalósítsd. Ne felejtsd el: nem gondolkodni születtél erre a világra, hanem tapasztalni és megvalósítani. Tehát minden vágyad, minden gondolatod azért van, hogy egy-egy cselekvés kísérje azt. Pontosan tudod, hogy mi az a vágy, amit szeretnél megvalósítani, és hogy mi az a gondolat, amit szeretnél kimondani a szerelmednek. Most tedd meg ezt!

Bőség: A pénzügyekben, úgy tűnik, hogy mostanában mindenféle vágyálmok és hagymázas fantazmagóriák irányítottak. Igen, vannak csodálatos megoldások, remek befektetések és kitűnő pénzügyi tanácsadók. Az azonban korántsem biztos, hogy ezekkel találkoztál a héten. A hosszú hétvége alkalmas arra, hogy jobban a pénzügyi lehetőségeid (és a héten kapott ajánlataid) mögé nézz.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hűség és a hűtlenség tengelyen mozognak a gondolataid a hétvégén. Bár gyakran azt gondoljuk: a hűség egy jellemvonás, most azt értheted meg, hogy a kép ennél jóval bonyolultabb. Általában egy kapcsolat az, ami hűséges vagy hűtlen, hiszen két ember kell ahhoz, hogy hűségesek lehessenek egymáshoz. A hosszú hétvége segít megértened azt, hogy az előző kapcsolataidban milyen módon jelenhetett meg a hűtlenség energiája, és ez segít abban, hogy a jelenlegi (vagy a következő) kapcsolatodat hőségessé és boldoggá tedd.

Bőség: A régi, jól bevált megoldások és a hosszú távú pénzügyi döntések ideje jött el a számodra. Most nem tudsz rövid távon gondolkodni, és ez talán nem is olyan nagy baj. Most évekre, évtizedekre tekintesz előre, és olyan megoldásokat keresel, amelyek hosszú távon is biztonságosak. Ne felejtsd el az észérvek mellett az intuíciódat is használni a döntések előtt.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmi életedben teljesen új energiák jelennek meg. Ha mostanra ellaposodott a régi kapcsolatod, vagy ha szingli vagy, akkor most ideje elkezdened kapaszkodni, mert egy új és mindent felforgató szerelem vár rád. Fontos, hogy tudd: az új szerelem egy új embert is jelent, akit még nem ismersz. Tehát nem az exeidről derül ki, hogy valójában jó fejek. Nyugodtan engedd bele magadat ezekbe az új élményekbe, és ne a múlt elmúlásán keseregj.

Bőség: Különös képességed van arra, hogy elfogadd az élet ajándékaid. Meg persze igen erős hajlamod is van arra, hogy ezeket az ajándékokat erővel vedd el, vagy kihisztizd magadnak. A hosszú hétvégén lépj egyet hátra az irányítástól, és ne akard te meghatározni, hogy mit kapsz meg. Egyszerűen csak figyeld meg, milyen ajándékokkal halmoz el az élet és a családod.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Amikor már kezded azt megélni, hogy minden elszürkül, ellaposodik, és elindultok a lejtőn, akkor minden megváltozik. A hétvége meglepő és mindent meggyógyító fordulatára talán vasárnapig várni kell, addigra azonban biztosan kiderül, hogy mi minden lehet ezentúl másként. Olyan, mintha az eddig beporosodó kapcsolatotokról a szenvedély szele lefújná a porréteget, és ismét minden újnak és csillogónak tűnik. Igen, itt van annak az ideje, hogy megújuljanak a szeretetkapcsolataid és megismerd a szeretet más formáit is.

Bőség: Érdemes nyitott szemmel járnod, hiszen számtalan módon gazdagodhatsz a hétvégén. Igen, ez az utcán talált pénz és a lottónyeremény ideje. Jó, tudom, hogy nem alapozhatod az életedet a lottónyereményre, és talán nem is találsz olyan sok pénzt. De ha nyitott szemmel jársz, akkor számtalan aprósággal gyarapodhatsz a hétvégén.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Többet kellene adnod a körülötted felhalmozódott bölcsességre. Ez a bölcsesség most elsősorban olyan barátnőidnél összpontosul, akik tele vannak titkokkal, élettapasztalattal és megmagyarázhatatlan megérzésekkel. Nem azt mondom, hogy mindent úgy kellene tenned az életedben, ahogyan azt ők javasolják, de a meglátásaikon, az észrevételeiken, a szerelmeddel kapcsolatos megérzéseiken igenis érdemes lenne elgondolkodnod. Ezek sok csalódástól és nehézségtől megkímélhetnek ám.

Bőség: Könnyen lehet, hogy kölcsönre vagy támogatóra szorulsz a hosszú hétvégén. Igen, ez még akkor is így lehet, ha egyébként úgy gondolsz magadra, mint akinek végtelen mennyiségben áll a pénz a rendelkezésére. A helyzet az, hogy pillanatnyi pénzügyi zavarba bármikor kerülhetsz a következő napokban, de tudnod kell, hogy mindig ott van az azonnali megoldás is.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerencsés vagy a szerelemben. Igen, már megint olyasmi történik, ami miatt ezt elmondhatod magadról. Persze azt nem állíthatom, hogy a szerencse azt jelenti, hogy minden ugyanolyan lapos és unalmas marad, mint eddig. A szerencse változást jelent. A szerencse pozitív fordulatot jelent, amely megoldja az eddigi problémákat. Tudnod kell, hogy csak rajtad múlik, mennyire állsz ellen ennek az új fordulatnak. Most talán nem érdemes annyit ellenkezni, mint eddig, és nem érdemes olyan sokáig ellenállnod a változásnak.

Bőség: A bőség megállíthatatlan áradása elsodor a hétvégén – legalábbis ha nem kapaszkodsz két kézzel az eddigi nehézségekbe. Ha minden egyes felbukkanó lehetőségre az a válaszod, hogy: „Ez lehetetlen!” akkor nem igazán számíthatsz változásra. Egyszerűen csak dőlj bele abba az áramlatba, ami már rég elvihetett volna a gazdagság, a bőség és a boldogság állapotába.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Itt az ideje feldolgozni a veszteségeket! Mindegy, hogy mikor értek ezek a veszteségek, mindegy, hogy kit és milyen körülmények között vesztettél el. A múlt kötelékei utánad nyúlnak a jelenben, és egyáltalán nem tesznek jót a jelenlegi szerelmednek. Fontos tudatosítanod magadban a múlttal kapcsolatban valamit: Elmúlt. Nem az van már. Nem szabad, hogy a múltad határozza meg a jelenedet, mert ez azt jelenti, hogy a jövőd ugyanaz lesz, mint a múltad. A jelen egy lehetőség arra, hogy változtass, és akkor a jövőd is megváltozik majd.

Bőség: Néha úgy érzed, hogy sokkal több anyagi forrás áll a rendelkezésedre, mint amennyit abból ki tudsz használni. És ez így igaz. Itt az ideje annak, hogy megkeresd azokat a lehetőségeket, ahogy ezekkel a forrásokkal segíthetsz másoknak. Ha egy lehetőséget nem használsz, ne ülj rajta, inkább add tovább másoknak, akiknek ez az életet jelentheti. Néha szó szerint.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A gyerekekről szól a hosszú hétvégétek. És ez jól is van így, hiszen most mindketten sokkal jobban tudtok figyelni a gyerekekre, mindkettőtöknek szükségetek van arra, hogy megélhessétek a gyermeki éneteket, és hogy ezen keresztül kapcsolódjatok egymáshoz. Ne felejtsd el: a lángoló szenvedély fontos egy kapcsolatban. De a gyermeki öröm ugyanolyan fontos. Most azt tapasztalhatod meg, hogy milyen fontos neked az, hogy a szerelmed a legjobb barátod is legyen egyben.

Bőség: Az új lehetőségeket meg kell teremtened magadnak. Ha összefogsz a pároddal, akkor a hosszú hétvégén és az azt követő napokban csodák születhetnek az anyagi ügyeidben. Ahelyett, hogy egyedül és a régi eszközökből építkezve akarod megoldani a helyzeteket, vond be a szerelmedet a problémamegoldásba, és teremtsetek új módszereket.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az élet hullámvölgyei elkerülhetetlenek. Ahogy a vidámparkban a hullámvasút hullámvölgyei a szórakoztatásodat szolgálják, az életed hullámvölgyeinek is ez a célja. Csak rajtad múlik, hogy milyen félelmetesek ezek. Megélheted őket tragédiaként és megélheted őket izgalmas lehetőségként is. Mit választasz a hétvégén? Miként akarod látni ezeket az eseményeket? Ha úgy döntesz, hogy mindez izgalmas lehetőség, biztos lehetsz benne, hogy a szerelmi életed pozitív változások előtt áll.

Bőség: Ne most akarj nagy pénzügyi döntéseket meghozni. Igen, tudom, hogy az élet – látszólag – rákényszerít ezekre. De valójában rengeteg időd lenne gondolkodni. Nem kell kapkodnod. Fontos tudnod, hogy amíg nem ismersz minden részletet, addig nem tudsz jó döntést hozni. A részletek pedig olyan homályosak, hogy tulajdonképpen fogalmad sincs még róluk.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tudod, ki az egyetlen, aki megcsalhat, aki becsaphat, és aki nehéz helyzetbe hozhat téged? Ha most erre azt válaszolod, hogy „Hát a párom!”, akkor bajban vagy. Valamit ugyanis félreértettél. Az egyetlen, aki megcsalhat, becsaphat és nehéz helyzetbe hozhat, az te magad vagy. Igen, te vagy az, aki hazudsz magadnak, és te magad vagy az, aki nem hallgatsz arra, amit már olyan régóta tudsz, amit érzel, és ami a napnál is világosabb. Természetesen választhatod azt, hogy tovább hazudsz magadnak. Meg azt is, hogy végre őszinte leszel – legalább önmagaddal.

Bőség: A pénzedet hajlamos vagy szórni. És ez nem is baj, hiszen a pénz olyan, mint a mag: ha elveted, akkor bőséges termést hoz majd, és még több lesz belőle. De ahhoz, hogy ez így legyen, termékeny talajba kell szórnod azt. Vajon most termékeny talajba szórod a pénzedet, vagy a harag, a bosszú és a kivagyiság határozza meg, hogy mire pocsékolod el?

s inspirációkra számíthatsz. Hosszú távú pénzügyi döntéseket vasárnap érdemes meghoznod.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük