Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi sziréna, Nyírmada, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Hamar lebuktatták a vásárosnaményi rendőrök a nyírmadai betörőt


betörő

Nyírmada – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Krisztián 39 éves nyírmadai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. május közepén egy nyírmadai lakatlan házból elektromos berendezéseket, ruhaneműket és egy laptopot tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit rövid időn belül azonosították, és 2018. május 17-én elfogták. A lakóházában tartott házkutatás során a rendőrök egy lopott gépet megtaláltak, és lefoglaltak. A nyomozók a férfit a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki a további eljárás során szabadlábon védekezhetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük