Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Halálra gázoltak egy szállodaigazgatót Szabolcsban


Tragédia történt Rakamazon: hétfő délelőtt egy lengyel kisteherautó halálra gázolta egy helyi szálloda igazgatóját, aki éppen az úttesten akart átkelni.

Képünk illusztráció

A 37 éves férfi a szemközti boltba szeretett volna átjutni, ám a lehető legrosszabb pillanatban lépett ki az útra. Bár a helyszínen közel két óra alatt sikerült stabilizálni az állapotát, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították, azt követően belehalt a súlyos sérüléseibe – írja a frissmedia.hu.

„Életveszélyes az a környék, zebra nincs, az önkormányzatnak hiába jeleznek, senki nem tesz semmit” – mondta egy idős asszony a baleset helyszínéről, ahol az út szélén – sok esetben a kerékpáros- és gyalogosforgalmat akadályozó – csak a hatalmas tehergépkocsik kerülgetésével lehet megközelíteni az úttestet.

Reggelente az útszakasz igazi akadálypálya: a férfi is épp egy ilyen, az út szélén álló kamion elől lépett ki, amikor a Nyíregyháza felé közlekedő kisteherautó elütötte. A gépkocsi sebessége nem volt nagy, de az áldozat olyan rosszul esett, hogy a gépkocsi alá került.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük