Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Ha még maradt pénze az ünnepek után, most figyeljen, óriási leárazások jönnek


Hatalmas karácsony utáni akcióra lehet készülni a boltokban. Neubauer Katalin, a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára kiemelte: a korábbi évekhez képest sokkal komolyabb leárazásokba voltak kénytelenek belemenni a kereskedők annak érdekében, hogy az árukészlet biztosan a kívánt tempóban fogyjon.

Karácsony után is érdemes a boltokba menni, derült ki az ATV Híradó riportjából. A korábbi évekhez képest ugyanis sokkal komolyabb leárazások várhatók.

Neubauer Katalin, a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondja, 50-70 százalékos akció engedmény sem kizárt. 

„Tudniillik idén csak nagyobb készletekkel sikerült hasonló forgalmat elérni, mint az előző évben, nagyobb választékkal és nagyobb mennyiséggel kellett készülniük a kereskedőknek. És hogy ezektől a nagyobb mennyiségektől sikerüljön megszabadulni, sikerüljön őket értékesíteni, ahhoz nagyobb engedményekre lesz szükség.”

A két ünnep között a legtöbb üzletben, de január 1 -től szinte minden üzletben akciókra lehet számítani, tette hozzá a szakember.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük