40 eve varos vasarosnameny

Nyirmadai ISE - Gergelyiugornyai SElabdarugo merkozes

Gergelyiugornya – Gólgazdag mérkőzésen van túl Gergelyiugornya és Nyírmada csapata, akik szomszédvári rangadón mérték össze tudásukat a Nyírerdő-Csoport 24. fordulójában. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, akik már a mérkőzés elején megszerezték a vezetést. A folytatásban ugyan még sikerült egyenlítenie a Beregieknek, de a félidő lefújása előtt ismét hátrányba kerültek. A második félidőben nagy lelkesedéssel és akarattal játszó madaiak további négy gólt hintettek, a helyzeteit sorra elpuskázó ugornyaiakkal szemben. A vége magabiztos hazai sikerrel zárult a lefújást követően, így elmozdult a csapat a tabella kieső szekciójából.

Szavazzon! Ön szerint ki volt a mérkőzés legjobbja?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Nyirmadai ISE - Gergelyiugornyai SElabdarugo merkozes (1)Nyirmadai ISE - Gergelyiugornyai SElabdarugo merkozes (4)Nyirmadai ISE - Gergelyiugornyai SElabdarugo merkozes (2)Nyirmadai ISE - Gergelyiugornyai SElabdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?