Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Fontos hírt közölt a rezsicsökkentésről az MVM lakossági ügyfeleivel


Nincs változás a rezsicsökkentés tavaly nyár óta fennálló rendszerében, így 2023. augusztus 1-jétől újabb egyéves időszakra továbbra is változatlan feltételekkel biztosítja az MVM a lakossági ügyfeleinek a rezsicsökkentett energiát – közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. kedden az MTI-vel.

Fotó: hirkozpont.hu

A vállalat tájékoztatásában felidézte: a vonatkozó kormányrendelet éves szinten határozta meg a kedvezményes, rezsicsökkentett áron igénybe vehető energiamennyiséget. A kedvezményes év leteltével,2023.

AUGUSZTUS 1-TŐL 2024. JÚLIUS 31-IG TOVÁBBRA IS KEDVEZMÉNYES ÁRSZABÁS SZERINT BIZTOSÍTJA AZ ENERGIASZOLGÁLTATÁST LAKOSSÁGI ÜGYFELEI SZÁMÁRA AZ MVM.

A kedvezményes mennyiség a villamos energia esetében évi 2.523 kilowattóra (kWh), földgáz esetében pedig évi 63.645 megajoule (MJ), azaz legalább 1729 köbméter felhasználási helyenként. Az éves kedvezménykeret az adott kedvezményes évben használható fel – tették hozzá.

Az MVM az új kedvezményes időszak kezdetén, augusztus 1. és 5. között lehetőséget biztosít a diktálásra, amelyet elektronikus csatornáin (telefon, mobilapp, online ügyfélszolgálat) tudnak az ügyfelek a legkényelmesebben megtenni. A fenti időszakban diktált, vagy diktálás hiányában becsült mérőállás legkésőbb a soron következő éves elszámolószámlán jelenik majd meg.

NEM SZÜKSÉGES DIKTÁLNIA AZOKNAK, AKIKNEK AZ ÉVES FOGYASZTÁSA A KEDVEZMÉNYES MENNYISÉG ALATT VAN,

és azoknak sem, akiknek amúgy is ekkor van diktálása vagy leolvasása – hívták fel a figyelmet.
A rendelkezésre álló statisztikák alapján az ügyfelek több mint háromnegyedének éves fogyasztása belefér a kedvezményes keretbe – közölte az MVM.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük