Fölszállott a páva: a döntőben a dombrádi fiú!

Fölszállott a páva a döntőben a dombrádi fiú!
Dombrád – Álomszerűen alakulnak Hoksz Attila fellépései – a finálé már jutalomjáték.Fellebben a függöny, fölszáll a páva, és hamarosan kezdődik a finálé. A Fölszállott a páva vetélkedő döntőjében lesz szabolcs-szatmár-beregi induló is! A maximális 60 pontot kapta a zsűritől a dombrádi Hoksz Attila az elődöntőben, majd azzal a lendülettel a középdöntőben is átugrotta az akadályt, ami bravúrnak számít. Péntek este tehát lesz kiért szurkolni negyed nyolctól a Duna Televízió előtt.

Mer nagyot álmodni

Attila a népzenei és néptáncos tehetségkutató versenyre a Free Dance Alapfokú Művészeti Iskola néptáncos növendékeként jelentkezett.

– A néptánc tölti ki azt az űrt az életben, ami a családom nehéz anyagi körülményei miatt keletkezett. Olyan közösségben lehetek, ahol mindig számíthatok tanáraimra és néptáncos barátaimra. Szeretem látni tánc közben a közönség arcát, és örülök, hogy a néptánc által élményt tudok nyújtani számukra. Az a legnagyobb siker, ha példaként szolgálok a fiataloknak, és csatlakoznak hozzánk néptáncot tanulni. Célom megmutatni azt, hogy a „szegény fiú” szerencsét megy próbálni, és mer nagyot álmodni.

Kétezernél is többen

Az MTVA és a Hagyományok Háza közös népzenei és néptáncos tehetségkutató műsorának harmadik évadában több mint kétezer 6 és 14 év közötti ifjú tehetség állt a szakmai zsűri elé. Az élő adásokban összesen 48 produkcióval találkozhattunk az elmúlt hónapokban.

KM

 

Vélemény, hozzászólás?